Cugetare

"Dragostea este cea mai puternica arma a omenirii !"
Valeriu Gafencu


ANDREEA ARE MARE NEVOIE DE AJUTOR!!!!

      Va scrie o mama disperata, o mama care  va cere ajutorul. Cazul meu nu e cu nimic mai grav sau special fata de a altor crestini , dar in acest moment nu mai stiu cui sa ma adresez si la ce porti sa mai bat.
     Ma numesc Elena Gheorghiu, sunt salariata la Politia Locala Galati, sef fiindu-mi dl director Cristian Gisca, cea mai indicate persoana care ar putea da referinte despre mine, asigurandu-va ca nu sunt vreo escroaca ce vrea sa profite de bunatatea semenilor.  
       In ajunul Craciunului trecut, zi speciala, de mare bucurie pentru crestinii ortodocsi, asupra familiei mele s-a abatut o cumplita nenorocire, fiica cea mica in varsta de 22 ani pe nume Andreea se intorcea de la Bucuresti, unde era studenta la Master Finante Banci anul 1, cu o masina, in calitate de ocupanta. La iesire din localitatea Viziru au suferit un accident de circulatie extrem de grav, in urma caruia logodnicul ei Daniel Nechita a murit pe loc - puteti vedea amanunte pe site-ul www.danielnechita.ro - , iar ea a supravietuit ca  prin minune, insa sansele ei de supravietuire au fost de 0%.
      DUMNEZEU a vrut-o aici pe pamant, dar in urma acestei nefericite intamplari a ramas cu multe sechele, toata viata ei trebuind sa faca recuperare. Timp de 70 zile am stat la capataiul ei la Spitalul Floreasca din Bucuresti, iar la serviciu am luat concediu neplatit, fapt care a facut ca toate micile economii sa se sfarseasca, ajungand la fundul sacului. Nu mai vreau sa amintesc cate datorii s-au adunat, doresc doar sa o pot ajuta pe Andreea sa se poata recupera, sa poata sa se bucure de a doua viata pe care Dumnezeu i-a  dat-o.
       Postez pe blog documentele care vorbesc de la sine si care dovedesc tragedia, la rubrica "Foto Andreea".

      Va multumesc anticipat.

      Cu deosebit respect si credinta in sufletul meu frant,
      Elena Gheorghiu
      Contact :
      tel: 0722.527.703; 0723.610.765
      e-mail: elenabujor73@yahoo.com; toniburcea@yahoo.com
     
      PS Conturi deschise in acest scop :
  • in lei:      RO85RNCB0775033037570001
  • in euro:   RO58RNCB0775033037570002
  • in USD:  RO31RNCB0775033037570003
  • cont BIC (SWIFT): RNCB ROBU 
      Titular de cont : GHEORGHIU ELENA

       DOAMNE AJUTA  !

4 comentarii:

  1. Dumnezeu sa va intareasca pentru suferinta care ati avut-o si sa va aduca in cale oameni binevoitori care sa va sprijine...Doamne ajuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua doamna Gheroghiu imi pare foarte rau pentru fata dumneavoastra si stiu ca nu va este usor de loc dar oricxare mama sufera din cauza unui copil si este normal sa fie asa .
    DUMNEZEU este cu dumneavoastra si o sa fie bine de acest lucru sa fiti sigura si sa fiti optmista si sa nu ganditi negativ ca fata dumneavoastra va simte si nu-i face bine ; esti un copil nevinovat acest copil dar stiu ca DUMENZEU o apara si o fereste de orice lucru rau si o sa-si revina incet incet dar trebuie multa rugaciune si rabdare .
    Multa sanatate va doresc si numai bine DUMENZEU sa fie cu dumneavoastra si cu fata si sa va ajute sa treceti peste asta sa fiti binecuvantate si numai de bine sa auzim .
    Multe binecuvantari va doresc si ii doresc fetei multa sanatate si bucurii si sa fie optimista asta este important .
    Astept sa aud ca este bine si ca si-a revenit ; insanatosire grabnica draga mea si DUMENZEU sa-ti poarte de grija si sa te vegheze chira daca nu te cunosc .

    RăspundețiȘtergere
  3. DOAMNA ELENA GHEORGHIU NU VA MAI FOLOSITI DE NUMELE POLITIEI LOCALE PENTRU A MAI COLECTA BANI PENTRU SATISFACEREA CAPRICIILOR DVS.INTR-ADEVAR FATA A FOST GRAV BOLNAVA DAR ACUM E BINE BA CHIAR CAUTA SA SE ANGAJEZE.DE CE NU ZICETI ce sume enorme ati strans folosindu-va defiica?v-ati achitat bancile,va imbracati dupa ultima moda,mai nou va puneti dantura de 2500 de roni si va schimbati mobila?nu va saturati de atata cersit bani?sunt angajati de la politia locala care sunt in situatii mult mai grave si nu cer nimic din modestie.este revoltator de ce vi se permite acolo asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspuns pentru Anonim

      Sa inteleg ca este vorba de vreun coleg de serviciu influentat de “barfele” vreunei colege de birou mai invidioase si plina de ura. Chiar nu mai conteaza. Ma asteptam sa nu fiu inteleasa de toata lumea, nici nu se poate in masura in care nu au cum sa stie toti adevarata situatie. Doar o mama poate sa inteleaga de ce e in stare sa faca , atunci cand puiul ei are nevoie de ajutor.
      Fac insa aceste precizari:
      - Acele “sume enorme” despre care vorbiti se pot vedea dupa extrasul de cont, veniti si vi le voi arata , deasemenea va pot arata , daca aveti dubii si pe ce s-au cheltuit banii.
      - Va invit deasemenea acasa la noi, oricand doriti, sa vedeti ce “mobila noua” ne-am cumparat.
      - In legatura cu bancile, am un descoperit de card de 7000lei, din care nu am reusit sa achit nici macar un leu, lucru ce iarasi poate fi verificat, iar ca datorie mai mare ar mai fi 5000 lei la intretinere, lucru care iarasi il puteti vedea, la vizierul din scara blocului sau interesandu-va la asocoatia de proprietari.
      -De asemenea e suficient sa deschid gura , sa vedeti ca nu am pus “dantura”, ci am tratat 2 carii, ce tine pana la urma de bun simt, ca nu era sa stau cu durere si miros in gura.
      - Ori despre imbracaminte, asta chiar ca o poate vedea in fiecare zi oricine, iar daca considerati ca e de “ultima moda”, e pentru ca ati ramas cu cel putin 10 ani in urma.
      - Referitor la numele “Politia Locala” nu am inteles prea bine ce ati vrut sa ziceti si ar fi mai indicat sa cereti lamuri D-lui Director Gisca.
      Oricine ati fi sub acest nume ANONIM, eu ma rog la D-zeu sa va lumineze mintea, sa va imbuneze sufletul, si nu va doresc ca in viata dvs sa treceti prin ce am trecut noi.

      Ștergere